Supa rece de capsuni cu crochete de branza

Azi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O combinație între dulce și sărat! Încă mai găsiți căpșuni în piață! ;) O altă rețetă de vară! ;) Pofta buna!!

Portii
2
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Căpșuni 500 g
  • Zahăr tos cca. 250 g
  • Miere 2 linguri
  • Brânză cremoasă de vaci ușor sărată 200 g
  • Vin roșu dulce Sânge de taur cca. 200 ml
  • Crochete din brânză de capră cca. 200 g

Mod de preparare

Căpșunile se curăță, apoi se pun într-un vas se adaugă zahărul și vinul și se pun la fiert, la foc mic până ce se topește zahărul și obține un fel de compot.

Apoi se pun într-un blender, împreună cu mierea și brânza cremoasă și se pasează energic până ce se obține o supă cremoasă.

Supa se lasă la rece cca. 2 ore, apoi se servește cu crochete de brânză.

Se ornează cu sferturi de căpșuni și frunze de mentă proaspătă.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca