Tarta cu nuca si dulceata de visine este o prajitura de post delicioasa. Se freaca mierea cu zaharul si cu margarina moale.
Tarta cu nuca si dulceata de visine este o prajitura de post delicioasa. Se freaca mierea cu zaharul si cu margarina moale. Adauga nucile macinate-100g si faina proaspat cernuta si amestecata cu praful de cacao si nucsoara.Framanta toate aceste ingrediente. Acopera aluatul si lasa-l sa se odihneasca aproximativ o ora. Eu l-am pus la frigider.
Intinde din trei sferturi de aluat o foaie si aseaz-o intr-o forma de tarta neunsa.presara nuca macinata-100g,apoi rastoarna dulceata de visine.Intinde si aluatul ramas si taie-l fasii late de 1 cm, pe care asaza-le deasupra tartei. In loc de clasicele fasii, eu am facut visine pereche cu frunzulita ;-)Coace la foc potrivit, 40-45 de minute.
Tarta cu nuca si dulceata de visine se serveste alaturi de o ceasca de ceai, fara zahar.
O minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti