Cheesecake fara coacere cu cirese

Cheesecake fara coacere, cremos si aromat cu cirese proaspete. Poti folosi orice fructe de sezon, pentru ca reteta e superadaptabila.

Portii
8
Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Blatul se face foarte usor, doar maruntim biscuitii in robotul de bucatarie, apoi ii amestecam cu cacao si untul moale. Punem apoi toata compozitia intr-o forma rotunda de tort, de 22 cm, cu pereti detasabili. Ca sa obtinem un blat compact, presam pur si simplu cu o lingura sau cu mana. Lasam apoi forma la frigider pana pregatim crema.


    Acum hidratam gelatina in 80 ml apa rece, apoi punem vasul in apa fierbinte si amestecaa usor pana devine lichida. Mixeaza mascarpone cu zaharul pudra si vanilia, apoi adauga smantana batuta si intarita. Omogenizeaza usor cu o spatula si adauga treptat gelatina. Punem ciresele in crema si turnam compozitia peste blatul de biscuit. Cheesecake-ul trebuie sa stea la figider 4-5 ore sau peste noapte.

     

    Fara prea multa bataie de cap, ai un desert de vara fara coacere. Pana si un copil ar putea sa il faca.

    Prajitura cu ciocolata si zmeura

    Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

    Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

    O mancare de toamna usoara!

    Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

    Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

    Parteneri
    Gustos.RO

    Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

    Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

    Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
    ReteteCulinare.RO

    Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

    Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

    Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii