Tarta cu fructe

Aceasta este o tarta putin diferita dar in acelasi timp foarte gustoasa !

Portii
3
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 de grame de nuca macinata
  • 50 grame alune de padure macinate
  • 2 prune
  • 15 boabe mici de struguri negri
  • 1 mar mic
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 banana

Mod de preparare

Decojim banana, o pasam bine cu furculita si o amestecam cu nuca si alunele macinate. Amestecul obtinut il punem intr-o forma rotunda( a mea are 14 cm in diametru) tapetata cu hartie de copt, il intindem uniform si introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 10 minute. Marul il decojim de coaja, il taiem cubulete si il tragem la tigaie pentru 2-3 minute cu scortisoara dupa gust. Prunele le scoatem samburii, le taiem feli si le tragem si pe ele la tigaie 2-3 minute cu scortisoara. Strugurii ii tragem la tigaie 1-2 minute avand grija sa nu se crape. Eu nu am folosit zahar la fructe pentru ca erau suficient de dulci ele. Daca nu sunt destul de dulci puteti folosi zahar. Dupa cele 10 minute scoatem din cuptor baza tartei si asezam fructele pe ea dupa bunul nostru plac. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 30 de minute . Tarta cu fructe este gata ! Este foarte gustoasa, aspectuoasa, satioasa si plina de roadele toamnei!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de rosii cu dovlecel servita cu rulouri din foietaj

Pentru că ador roșiile de grădină bine coapte, iar supele cu gust intens de roșii sunt preferatele mele, am preparat o...

Supa crema de rosii cu dovlecel servita cu rulouri din foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca