Pentru blat pentru tort albusurile se bat spuma, cu zahar adaugat treptat (separat de galbenusuri). Galbenusurile se amesteca cu ulei si apa.
Pentru blat pentru tort albusurile se bat spuma, cu zahar adaugat treptat (separat de galbenusuri). Galbenusurile se amesteca cu ulei si apa, apoi se adauga peste albusurile batute spuma amestecand lejer. Se adauga faina sub forma de ploaie si se amesteca usor. Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de tort tapetata cu hartie. Se introduce in cuptor la temperatura moderata pana ce blatul de tort capata o culoare rumenie, iar prin palpare revine la forma initiala. Se lasa la racit. Se scoate hartia, se taie, se insiropeaza si se umple cu crema.
Ce faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti