Blaturi cu miere

Blaturile cu miere se pot umple cu orice fel de crema. Blaturile se fac in tava patrata. Sunt foarte bune.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g zahar
  • 1 ou
  • 2 linguri de miere
  • o lingurita de bicarbonat
  • 50 g unt
  • 4 linguri de lapte
  • 450 g faina

Mod de preparare

Pentru blaturile cu miere, se fierb toate, mai putin faina, timp de 5 minute; se da compozitia la o parte, apoi adaugam faina; se framanta, dupa care se coc patru foi. Blaturile se fac in tava patrata.


Blaturile cu miere se pot servi umplute cu orice fel de crema.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...