Blaturi cu miere

Blaturile cu miere se pot umple cu orice fel de crema. Blaturile se fac in tava patrata. Sunt foarte bune.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g zahar
  • 1 ou
  • 2 linguri de miere
  • o lingurita de bicarbonat
  • 50 g unt
  • 4 linguri de lapte
  • 450 g faina

Mod de preparare

Pentru blaturile cu miere, se fierb toate, mai putin faina, timp de 5 minute; se da compozitia la o parte, apoi adaugam faina; se framanta, dupa care se coc patru foi. Blaturile se fac in tava patrata.


Blaturile cu miere se pot servi umplute cu orice fel de crema.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...