Cheescake cu dulceata de capsuni

Cheescake cu dulceata de capsuni este o prajitura de casa cu branza si fructe delicioasa, si usor de preparat. Este o prajitura atat de buna incat nu va ramane foarte mult in frigider.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • Blat
  • 500 g biscuiti
  • 200 g margarina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • Crema
  • 500 g branza de vaci
  • 100 g smantana
  • 100 g crema de branza
  • 200 g zahar pudra1 esenta de rom
  • 150 ml frisca
  • 1 plic gelatina
  • 30 ml suc de compot
  • GLAZURA
  • capsuni facute dulceata
  • 6 linguri apa

Mod de preparare

Sfaramam biscuiti cat mai fin si amestecam bine cu margarina si zaharul vanilat. Dam la frigider 10 minute.
Crema:
- amestecam branza cu smantana si cu zaharul pudra. Adaugam esenta,crema de branza si sucul de compot. Amestecam bine si adaugam frisca iar la sfarsit adaugam plicul de gelatina dizolvat conform intructiunilor de pe plic.
Glazura:
-punem lingurile de capsuni facute dulceata din camara Bunatati din Natura la fiert impreuna cu lingurile de apa pana se formeaza un sirop. Si lasam sa se raceasca.
Pregatim o tava cu inel detasabil si la fund punem o folie. Adaugam blatul de biscuiti dupa crema de branza si dam 10 minute la frigider. Dupa adaugam siropul de capsuni si pofta buna!!!


Servim cheesecake-ul cu capsuni de la frigider.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...