Cheesecake cu zmeura, made by Jamila Cuisine

Portii
8
Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • zmeura congelata – 300 g
  • biscuiti de cacao – 200 g
  • smantana dulce – 300 g
  • unt topit – 120 g
  • crema de branza – 200 g
  • zahar pudra – 70 g
  • gelatina – 20 g
  • zahar vanilat – 2 pliculete

Mod de preparare

• rupeti biscuiti in bucati mai mici, adaugati-i in blenderul performant Oster Reversible si mixati pe viteza 1 pentru aproximativ 1 minut pana cand sunt complet maruntiti
• transferati biscuitii intr-un bol si adaugati peste ei untul topit si racit
• amestecati si puneti apoi compozitia intr-o forma de silicon si presati
• lasati forma la frigider, cat timp va veti ocupa de restul retetei
• intr-un bol separat, puneti gelatina in 100 ml de apa rece si amestecati si lasati- sa se umfle
• dupa ce gelatina s-a hidratat, topiti-o pe baie de abur, amestecand pana ce se va dizolva bine
• pentru crema: puneti crema de branza in blenderul performant Oster Reversible, apoi adaugati smantana dulce, zaharul pudra, zaharul vanilat si la final zmeura congelata
• porniti blenderul la viteza 1 si mixati pentru cateva minute, pana se formeaza o crema uniforma
• treceti crema printr-o sita, pentru a inlatura semintele de zmeura
• adaugati gelatina peste crema, putin cate putin si amestecati usor
• turnati compozitia in tava si lasati la rece pentru circa 3-4 ore, pana cand crema se va intari bine.

Savurati cu placere!

Reteta completa: http://www.jamilacuisine.ro/cheesecake-cu-zmeura-facut-la-oster/ 

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!