• in mini tocatorul Breville Hand Blender, maruntiti biscuitii si amestecati-i cu cacao si untul topit• puneti biscuitii intr-o
• in mini tocatorul Breville Hand Blender, maruntiti biscuitii si amestecati-i cu cacao si untul topit
• puneti biscuitii intr-o forma rotunda de tort, cu pereti detasabili si presati bine pana obtineti un blat si puneti forma la frigider pana pregatiti crema
• hidratati gelatina cu 100 ml apa rece, apoi topiti-o la bain marie pana devine lichida
• cu ajutorul telului Breville Hand Blender, mixati mascarpone cu zaharul pudra si vanilia, apoi adaugati frisca batuta si amestecati usor cu o spatula
• adaugati usor gelatina, amestecand lejer
• puneti in crema ciresele si turnati-o in forma de tort, peste blatul de biscuiti
• lasati cheesecake-ul la frigider cateva ore.
Savurati!
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti