Blat: Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, apoi pudingul de cacao. Se coace 30 min. in cuptorul
Blat: Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, apoi pudingul de cacao. Se coace 30 min. in cuptorul incins la 180 grade.
Crema: Se bate pudingul de vanilie cu laptele si se amesteca cu frisca. Se unge blatul rece cu crema obtinuta.
Glazura: Zaharul cu apa se pun la foc mic, se adauga brandy si ciocolata amaruie. Dupa ce s-a topit ciocolata, se adauga 100 gr. unt, se ia de pe foc, apoi se adauga frisca si se amesteca pana la omogenizare. Se lasa putin la racit, apoi se toarna pe tort.
Se raceste bine la frigider.
Eu am evitat aceasta pizza zicand ca umplutura ramane cruda. Am facut-o si a iesit foarte buna!
Pizza CalzoneOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj