Pentru diplomat cu kiwi si capsuni trase in ciocolata laptele cu galbenusurile si 200 gr. zahar se pune la fiert la foc mic si se tine pe foc pana se ingroasa putin.
Pentru diplomat cu kiwi si capsuni trase in ciocolata laptele cu galbenusurile si 200 gr. zahar se pune la fiert la foc mic si se tine pe foc pana se ingroasa putin mestecandu-se continuu apoi se da la racit. Smantana pentru frisca se bate la mixer cu 50 gr. zahar pana devine frisca, separat se bat albusele spuna tare cu 50 gr. zahar. Gelatina se inmoaie cu siropul de la compotul de ananas (daca se foloseste si compotul de anans) sau cu 200 ml. apa.
Asamblare: in crema de lapte calduta se adauga gelatina inmuita sau incalzita pe bain marin(atentie sa nu fiarba) dupa care se adaufa frisca si albusele spuma tare.Se incorporeaza totul amestecand usor iar la sfarsit se adauga fructele dupa preferinta ( ananas, capsuni, kiwi taiate cuburele).
In tava dinainte pregatita cu folie alimentara, se aseaza pe margine piscoturile apoi se toarna toata compozitia de tort avand grija sa punem fructele pe toata suprafata formei. Dupa care se da la rece cateva ore sau de preferat de seara pana dimineata. Dupa ce s-a inchegat bine tortul se rastoarna pe un platou si se decoreaza cu kiwi si capsuni trase in ciocolata dupa preferinta.
Diplomatul cu kiwi si capsuni trase in ciocolata se serveste rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa