Se freaca galbenusurile cu zaharul si se adauga faina, pe rind cite o lingura. Se imparte compozitia in 5-6 parti si se coc foile in forma de tort, un
Se freaca galbenusurile cu zaharul si se adauga faina, pe rind cite o lingura. Se imparte compozitia in 5-6 parti si se coc foile in forma de tort, unsa si presarata cu faina. Intre foi se pune urmatoarea crema: se freaca ouale cu zaharul, se adauga cacao subtiata cu apa, se amesteca pe baia de apa pina se ingroasa. Dupa ce s-a racit se amesteca cu untul frecat spuma. Deasupra se glaseaza cu zahar ars sau cu aceeasi crema. Intre straturi se asaza crema de ciocolata.
Fursecuri, fursecuri, cine vrea fursecuri? Hai, stiu eu ca nu le refuzati si va plac, mai ales langa o cana de cafea...
Fursecuri cu ciocolata si fulgi de ovazOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj