Se framanata ingredientele pentru aluat si se lasa la crescut. Se ung formele cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se intinde aluatul subtire, se taie du
Se framanata ingredientele pentru aluat si se lasa la crescut. Se ung formele cu ulei si se tapeteaza cu faina.
Se intinde aluatul subtire, se taie dupa forma de tarta , si se aranjeaza aluatul cu degetele pe marginea formei. Se coc pentru 20-25 de minute.
Crema: se paseaza bananele, se amesteca cu zaharul, coaja si zeama de lamaie si margarina pana se obtine o crema omogena.
Se umplu formele cu crema, si se decoreaza cu felii proaspete de kiwi si se da la rece.
Reteta este delicioasa pentru post .
Pofta buna!
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa