Cheesecake-ul este un desert minunat, daca mai adaugi si nutella devine desertul perfect. Baza se face din biscuiti si unt topit. Tapetati fundul unei tortiere cu inelul detasabil,cu amestecul de biscuiti. Dati la frigider pana preparati cr
Baza se face din biscuiti si unt topit. Tapetati fundul unei tortiere cu inelul detasabil, cu amestecul de biscuiti. Dati la frigider pana preparati crema. Mixam bine branza cu zaharul. Adaugam Nutella si frisca batuta bine.
Turnati crema peste baza de biscuiti. Nivelati si pieptanati cum vreti. Se pune in frigider (de preferat toata noaptea) sau macar 4 ore, oricum nu-l mancati tot si veti constata ca a doua zi e mai bun.
Pofta buna! Reteta Nutella Cheesecake a fost propusa de EATALY pe forum culinar.ro
Pentru ca mi-a placut mult rulada lui Merisor am pregatit si eu doua placinte rulate cu dovleac turcesc. Daca mi-aduc...
Desert placinte rulate cu dovleac turcescGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa