Se tapeteaza o tava de copt cu hartie pergament si se preincalzeste cuptorul la semnul 7/220 grd.C. Se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce amestec
Se tapeteaza o tava de copt cu hartie pergament si se preincalzeste cuptorul la semnul 7/220 grd.C. Se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce amestecul se albeste si devine cremos. Se bat albusurile spuma.
Se amesteca galbenusurile cu faina cernuta si se adauga albusurile batute si apoi untul topit. Se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie unsa cu grasime si se coace la foc potrivit, timp de 10-15 minute. Se taie foaia in doua cercuri cu diametrul de 22 cm.
Se amesteca cafeaua cu romul si siropul si se stropeste unul din cercuri cu jumatate din cantitate. Se presara deasupra ciocolata, se aseaza deasupra celalalt cerc si se stropeste cu restul de cafea.
Peste cele doua foi se pune un strat de inghetata in forma de capita de fan. Se imbraca tortul cu bezea, acoperind complet marginile. Se da la cuptor timp de 7-10 minute, pana cand bezeaua incepe sa se rumeneasca. Se presara cacao si se serveste imediat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa