Ciocolata se taie bucatele. ouale se bat spuma apoi se amesteca cu zaharul si cu zaharul vanilat. Faina se amesteca cu praful de copt, apoi cu spuma d
Ciocolata se taie bucatele. ouale se bat spuma apoi se amesteca cu zaharul si cu zaharul vanilat. Faina se amesteca cu praful de copt, apoi cu spuma de oua apo cu nuca si cu ciocolata. Se pune intr-o forma si se da l copt. cand e gata se lasa la racit. Blatul se taie de doua ori. Gelatina se prepara dupa instructiuni apoi se incalzeste la foc mic dupa care se amesteca cu liqorul Baileys. Frisca cu zahar si cu zahar vanilat se bate bine apoi se amesteca cu gelatina. Crema se imparte in trei , blaturile se insiropaza cu cei 50 ml liqor apoi se pune crema peste primul blat, apoi blat, crema, blat si crema. se orneaza cu bucatele de nuca dupa preferinte
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii