Tort Barbie

Preparam pudingul de vanilie urmand pasii de pe plic si o lasam sa se raceasca. Dizolvam gelatina si incorporam in pudingul caldut. Frisca o batem s

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 500 ml lapte
  • 1 plic puding de vanilie
  • 500ml frisca+300 ml pentru ornat
  • 300 gr zmeura
  • 300 gr piersici
  • 3 plicuri gelatina
  • 1 esenta mare de vanilie

Mod de preparare

Preparam pudingul de vanilie urmand pasii de pe plic si o lasam sa se raceasca.

Dizolvam gelatina si incorporam in pudingul caldut. Frisca o batem spuma, o incorporam in pudingul rece ,adaugam vanilia.Compozitia am impartit-o in 2 si intr-una am pus zmeura pasata,iar in cealalta piersici pasate. Intr-un castron tapetat cu folie alimentara, cu fundul destul de ingust, asezam in straturi dupa preferinte cele 2 compozitii. (La acesta nu i-am mai facut blat din lipsa de timp,dar merge intre ele un disc sau 2).

Lasam peste noapte la rece si apoi ornam dupa imaginatie sau ca in imagine.Eu am facut un cilindru in mijloc dupa ce am rasturnat ca sa pot pune papusa.

Sper ca sectiunea s-o primesc curand!

Alte torturi recomandate

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Chec rece cu fistic si ciocolata alba

O minunatie de arome!

Chec rece cu fistic si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos