Tort buturuga cu crema

Tortul buturuga cu crema se serveste cu nuca macinata, cocos sau bomboane pentru decor, deasupra.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 albusuri
  • 5 linguri de zahar
  • galbenusurile
  • 100 g nuca macinata si
  • 2 linguri de pesmet
  • Crema:
  • 200 g zahar
  • 2 linguri de cacao
  • 2 oua intregi si
  • 3 linguri de lapte
  • 400 g unt
  • ciocolata menaj rasa.

Mod de preparare

Pentru tortul buturuga cu crema, pentru blat se bat spuma 5 albusuri cu 5 linguri de zahar, apoi se adauga galbenusurile, 100 g nuca macinata si 2 linguri de pesmet. Dupa ce s-a copt, se ruleaza si se da la racit. Crema - 200 g zahar, 2 linguri de cacao, 2 oua intregi si 3 linguri de lapte. Se amesteca bine si se fierbe pe baie de aburi pana se ingroasa, apoi se da la rece.
Separat se freaca 400 g unt spuma, in care se adauga crema fiarta, apoi se adauga o ciocolata menaj rasa. Desfacem rulada, o ungem cu crema si rulam iarasi, dupa care, cu restul de crema, decoram rulada. Tortul buturuga cu crema se serveste cu nuca macinata, cocos sau bomboane pentru decor, deasupra.


Tortul buturuga cu crema se serveste cu nuca macinata, cocos sau bomboane pentru decor, deasupra.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...