Tortul buturuga cu crema se serveste cu nuca macinata, cocos sau bomboane pentru decor, deasupra.
Pentru tortul buturuga cu crema, pentru blat se bat spuma 5 albusuri cu 5 linguri de zahar, apoi se adauga galbenusurile, 100 g nuca macinata si 2 linguri de pesmet. Dupa ce s-a copt, se ruleaza si se da la racit. Crema - 200 g zahar, 2 linguri de cacao, 2 oua intregi si 3 linguri de lapte. Se amesteca bine si se fierbe pe baie de aburi pana se ingroasa, apoi se da la rece.
Separat se freaca 400 g unt spuma, in care se adauga crema fiarta, apoi se adauga o ciocolata menaj rasa. Desfacem rulada, o ungem cu crema si rulam iarasi, dupa care, cu restul de crema, decoram rulada. Tortul buturuga cu crema se serveste cu nuca macinata, cocos sau bomboane pentru decor, deasupra.
Tortul buturuga cu crema se serveste cu nuca macinata, cocos sau bomboane pentru decor, deasupra.
Nu sunt fan carne de vita, dar azi mi-au picat ochii pe niste rasoale, aratau tare bine si mi-am zis ca nu-i rau sa...
Rasol de vita cu legume la cuptorOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj