Blat: se amesteca galbenusurile cu zaharul pina devine spuma, albusurile se bat spuma, se amesteca cele doua se adauga praful de copt si vanilia si s
Blat: se amesteca galbenusurile cu zaharul pina devine spuma, albusurile se bat spuma, se amesteca cele doua se adauga praful de copt si vanilia si se adauga faina in ploaie.
Crema: frisca lichida se pune pe foc se adauga batonul de vanilie, cind a luat gustul de vanilie se pune la racit dupa care se adauga gelatina topita pe baimarin. Se amesteca cu frisca batuta spuma.
Sirop:se pune zaharul in apa la topit pe foc si se adauga zaharul vanilat.
Montare: se insiropeaza blaturile, cele rotunde se taie in doua si se adauga in mijloc cite o fasie din blatul patrat in asa fel incat sa formeze un oval, la fiecare rind de blat am pus in mijloc o bucata tot mai mare incat sa formeze forma finala a tortului conica. Am umplut cu crema, dupa care l-am ornat.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa