Orezul se marunteste apoi se topeste pe aburi. Se lasa sa se racoreasca 10 min apoi se toarna in forma de tort tapetata cu celofan si se apasa bine. S
Orezul se marunteste apoi se topeste pe aburi. Se lasa sa se racoreasca 10 min apoi se toarna in forma de tort tapetata cu celofan si se apasa bine. Se lasa la racit. Brinza de vaci se amesteca cu frisca si cu smintina, sucul de lamiie. 5 foi gelatina alba se pregatesc conform instructiunilor de pe plic. Se amesteca cu 50 g zahar si cu crema de brinza. Se lasa deoparte sa se intareasca. Zmeura se face pireu si se amesteca cu celelalte 3 foi gelatina muiata si 2 plicuri zahar vanilat. Pe blat se pune crema de brinza de vaci apoi se toarna piureul de fructe. Se amesteca cu o furculita si se da 4 ore la rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa