Se macina in robot 350 de grame de alune prajite cu 200 de grame de zahar. Intre timp se bat spuma cele 5 albusuri si se pun deoparte. Se bat apoi ce
Se macina in robot 350 de grame de alune prajite cu 200 de grame de zahar.
Intre timp se bat spuma cele 5 albusuri si se pun deoparte.
Se bat apoi cele 5 galbenusuri cu putin zahar.
Intre timp se pune apa in formele de silicon
Dupa care se adauga in robotul care se invarte incet coaja rasa de la o portocala. sucul portocalei, doua linguri de faina adica 40 de grame si amestecul de alune si zahar.
Se adauga albusurile batute spuma si se pune amestecul in forme.
Se da la cuptor la 180°C pentru 45 de minute.
Se pudreaza cu zahar praf dupa ce s-au racit.
Reteta Tort cu alune I a fost propusa de Adriana Nicoleta
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Reteta de preparare a papanasilor Un desert romanesc foarte popular, ideal pentru o masa simpla, traditionala!!!Puteti...
Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj