Tort cu alune II

Se amesteca alunele cu 50 de grame de zahar. Se topeste untul cu ciocolata. Se bat apoi ouale intregi cu zaharul si se adauga ciocolata topita cu u

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 gr. alune de padure prajite
  • 150 gr. unt
  • 4 oua
  • 150 gr. zahar
  • 100 gr. ciocolata
  • 1 lingurita de praf de copt
  • 1 lingura cacao
  • 40 gr. faina = 1 lingura plina

Mod de preparare

Se amesteca alunele cu 50 de grame de zahar.

Se topeste untul cu ciocolata.

Se bat apoi ouale intregi cu zaharul si se adauga ciocolata topita cu untul, faina amestecata cu cacao si praful de copt si la urma alunele.

Se unge tava cu unt si se tapeteaza cu faina si apoi cu cacao si se adauga compozitia.

Se coace la 160°C 35 de minute.


Reteta Tort cu alune II a fost propusa de Adriana Nicoleta

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Dovlecei umpluti cu legume la cuptor

Un preparat de post foarte bun, plin de savoare si arome. Ai mei au mancat si cica au crezut ca au si carne :)))..Cum ma...

Dovlecei umpluti cu legume la cuptor
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa