Se amesteca alunele cu 50 de grame de zahar. Se topeste untul cu ciocolata. Se bat apoi ouale intregi cu zaharul si se adauga ciocolata topita cu u
Se amesteca alunele cu 50 de grame de zahar.
Se topeste untul cu ciocolata.
Se bat apoi ouale intregi cu zaharul si se adauga ciocolata topita cu untul, faina amestecata cu cacao si praful de copt si la urma alunele.
Se unge tava cu unt si se tapeteaza cu faina si apoi cu cacao si se adauga compozitia.
Se coace la 160°C 35 de minute.
Reteta Tort cu alune II a fost propusa de Adriana Nicoleta
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa