Tort cu bilute de pepene

Pentru blat piscoturile se zdrobesc si se amesteca cu untul moale. Se pune pe un platou rotund. Crema: budinca, zaharul si laptele se fierb conform i

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blat: 100 g unt moale
  • 200 g piscoturi
  • Crema: o budinca lamiie
  • 1/2l lapte
  • 125 g zahar
  • 100 g brinza de vaci
  • 2 linguri suc lamiie
  • 400 ml frisca
  • miez de pepene

Mod de preparare

Pentru blat piscoturile se zdrobesc si se amesteca cu untul moale. Se pune pe un platou rotund.

Crema: budinca, zaharul si laptele se fierb conform instructiunilor de pe plic. Rece se amesteca cu sucul de lamaie, branza de vaci si frisca batuta cu intaritor. Se pune crema pe blat si se da 2 ore la rece. Se decoreaza cu bilute de pepene.
Tortul se serveste foarte rece.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...