Tort cu bilute de pepene

Pentru blat piscoturile se zdrobesc si se amesteca cu untul moale. Se pune pe un platou rotund. Crema: budinca, zaharul si laptele se fierb conform i

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blat: 100 g unt moale
  • 200 g piscoturi
  • Crema: o budinca lamiie
  • 1/2l lapte
  • 125 g zahar
  • 100 g brinza de vaci
  • 2 linguri suc lamiie
  • 400 ml frisca
  • miez de pepene

Mod de preparare

Pentru blat piscoturile se zdrobesc si se amesteca cu untul moale. Se pune pe un platou rotund.

Crema: budinca, zaharul si laptele se fierb conform instructiunilor de pe plic. Rece se amesteca cu sucul de lamaie, branza de vaci si frisca batuta cu intaritor. Se pune crema pe blat si se da 2 ore la rece. Se decoreaza cu bilute de pepene.
Tortul se serveste foarte rece.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Sandwich cu sos de prune și somon fume

Maratonul sandwich-urilor continuă! :) Nu sunt neapărat adepta sandwich-urilor clasice, le prefer pe cele, să zicem,...

Sandwich cu sos de prune și somon fume
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca