Tort cu branza

Blatul de piscota se coace normal si se lasa sa se raceasca. Se taie in doua pentru ca intre ele va veni crema de branza. Intre timp din 400 ml de lap

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 8 oua
  • 8 linguri de faina
  • 8 linguri de zahar
  • putin praf de copt
  • Pentru crema de branza:
  • 1 pachet de budinca de vanilie
  • 400 ml lapte
  • 2 linguri de zahar
  • 500 g de branza
  • 250 g margarina Rama
  • 200 g zahar
  • coaja de la o lamaie
  • stafide dupa gust
  • Pentru glazura de ciocolata:
  • 1 pachet de glazura de tort
  • 2-3 linguri de ulei

Mod de preparare

Blatul de piscota se coace normal si se lasa sa se raceasca. Se taie in doua pentru ca intre ele va veni crema de branza. Intre timp din 400 ml de lapte, praful de budinca si zahar se face budinca si cat e calda se adauga stafidele ca sa se inmoaie. Dupa asta se lasa sa se raceasca. Margarina se amesteca bine cu zaharul apoi se adauga budinca racita, branza, si coaja de lamaie. Se amesteca bine si se umple piscota. Pe aburi se topeste glazura de tort cu ulei si se intinde peste tort. La urma tortul se pune in frigider si se lasa sa se raceasca.
Alte retete tort recomadate

Tort diplomat

Tiramisu

Tort tiramisu cu piscoturi

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...