Tort cu branza

Torturile cu branza sunt, in general, unele dintre cele mai lejere torturi, iar acest tort este cu atat mai special, cu cat imbina perfect straturi egale de crema de branza si blat pufos.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • blaturi de tort cumparate (gata facute)
  • creme de branza- pe care le alegem
  • alune
  • stafide
  • nuci
  • 2 ml rum.

Mod de preparare

Desfacem blaturile gata facute, ungem fiecare felie cu crema de branza dupa care punem nuci, alune si stafide. Trebuie stiut ca stafidele, inainte de a fi puse peste crema de branza, se tin cam 20 minute in rom, sau, daca nu aveti, esenta de rom diluata cu putina apa. Dupa ce ungem toate blaturile cu crema de branza si presaram nuci si stafide, peste ultimul blat punem crema de branza sau frisca, si imbracam tortul uniform.


Tortul cu branza se serveste rece, cu decor dupa imaginatia si gustul fiecaruia.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta invartita cu mere si nuci

Nu mai e nici un secret ca eu sunt indragostita iremediabil de toate deserturile care contin fruncte, dar aici ma refer la...

Placinta invartita cu mere si nuci
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii