Se separa galbenusurile, se bat albusurile spuma impreuna cu jumatate din cantitatea de zahar si se adauga uleiul ca la maioneza. Peste galbenusuri s
Se separa galbenusurile, se bat albusurile spuma impreuna cu jumatate din cantitatea de zahar si se adauga uleiul ca la maioneza. Peste galbenusuri se adauga albusurile cu praful de copt, aromele, nucile si stafidele. Se amesteca usor si faina adaugata in ploaie. Se unge o forma rotunda, se tapeteaza cu hartie pergament si se toarna compozitia preparata. Branza se amesteca cu celelalte ingrediente si se pune cu lingura peste blat. Se coace la foc potrivit cca 50 de minute.
Se presara cu zahar vanilat. Alte retete de dulciuri:
Tiramisu
Tort cu zmeura
Tarta cu visine
Reteta ,pe care demult tot cochetam cu gandul la ea ,dar nu prea stiam cum s-o fac.E test si pentru mine ,sper sa va placa....
Ardei iuti copti pusi in ulei la borcanOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj