Tort cu ciocolata

Se amesteca 400 gr. zahar, cacao, apa si se fierb 10 min. Cind este rece se adauga galbenusurile. Din crema se iau 5 linguri si se amesteca cu 2 lingu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr. zahar
  • 8 oua
  • 2 pachete margarina rama cub
  • 100 gr.apa
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri zahar
  • 100 gr. cacao
  • coniac sau esenta rom

Mod de preparare

Se amesteca 400 gr. zahar, cacao, apa si se fierb 10 min. Cind este rece se adauga galbenusurile. Din crema se iau 5 linguri si se amesteca cu 2 linguri zahar si 2 linguri faina si cu albusurile batute spuma si se pun in forma. Se coc 20 min. La crema ramasa se adauga margarina si putina esenta de rom.

Atentie! Blatul nu se insiropeaza!!!

Blatul se taie si se umple cu crema.
Se poate servi cu frisca

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura frageda cu branza si capsuni

picnicul bucatarasilor Aceasta reteta rapida si delicioasa e numai buna pentru un picnic alaturi de bucatarasi. Recent am...

Desert prajitura frageda cu branza si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii