Se amesteca 400 gr. zahar, cacao, apa si se fierb 10 min. Cind este rece se adauga galbenusurile. Din crema se iau 5 linguri si se amesteca cu 2 lingu
Se amesteca 400 gr. zahar, cacao, apa si se fierb 10 min. Cind este rece se adauga galbenusurile. Din crema se iau 5 linguri si se amesteca cu 2 linguri zahar si 2 linguri faina si cu albusurile batute spuma si se pun in forma. Se coc 20 min. La crema ramasa se adauga margarina si putina esenta de rom.
Atentie! Blatul nu se insiropeaza!!!
Blatul se taie si se umple cu crema.
Se poate servi cu frisca
Nicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa