Blatul Se prajesc alunele, se macina si se amesteca bine cu faina, zaharul, untul si oul. Se coace compozitia la foc potrivit in forma de tort unsa cu
Blatul
Se prajesc alunele, se macina si se amesteca bine cu faina, zaharul, untul si oul. Se coace compozitia la foc potrivit in forma de tort unsa cu unt. Rece se taie
orizontal in trei felii egale care se ung cu crema.
Crema
Ouale se bat in bain-marie cu zaharul si vanilia pana se ingroasa.
In compozitia racita se adauga ciocolata rasa inmuiata cu apa, untul frecat spuma si alunele macinate. Se da la rece, dupa care se foloseste la umplere si ornare.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa