Blatul Se prajesc alunele, se macina si se amesteca bine cu faina, zaharul, untul si oul. Se coace compozitia la foc potrivit in forma de tort unsa cu
Blatul
Se prajesc alunele, se macina si se amesteca bine cu faina, zaharul, untul si oul. Se coace compozitia la foc potrivit in forma de tort unsa cu unt. Rece se taie
orizontal in trei felii egale care se ung cu crema.
Crema
Ouale se bat in bain-marie cu zaharul si vanilia pana se ingroasa.
In compozitia racita se adauga ciocolata rasa inmuiata cu apa, untul frecat spuma si alunele macinate. Se da la rece, dupa care se foloseste la umplere si ornare.
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase