Blatul: Se freaca untura spuma, se adauga galbenusurile, zaharul, faina si albusurile spuma. Compozitia se coace in doua forme de tort sau pe rand, i
Blatul:
Se freaca untura spuma, se adauga galbenusurile, zaharul, faina si albusurile spuma.
Compozitia se coace in doua forme de tort sau pe rand, incet, pana se rumeneste.
Se umplu blaturile cu crema de caise. Se presara tortul cu zahar pisat.
Crema:
Se amesteca piureul de fructe proaspete sau marmelada de caise cu zaharul pisat si cu un albus pana compozitia se face ca o spuma. Se includ apoi celelalte 4 albusuri
batute bine spuma, amestecand usor.
Pofta buna!
Alte retete culinare
gasiti aici:
Dulceata de capsuni
Dulceata de nuci verzi
Dulceata de trandafiri
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa