Pentru blat, se freaca timp de 30 minute galbenusurile cu 2 oua intregi si zaharul pudra. Cand compozitia a crescut se adauga faina si albusurile spum
Pentru blat, se freaca timp de 30 minute galbenusurile cu 2 oua intregi si zaharul pudra. Cand compozitia a crescut se adauga faina si albusurile spuma.
Se coace compozitia in forma tapetata.
Dupa ce s-a racit, se taie, se umple si se imbraca cu crema.
Pentru crema, amestecam ouale intregi, zaharul si frisca si le fierbem in bain marie pana se ingroasa. Se adauga ciocolata rasa si se lasa sa mai dea in cateva clocote, timp de 5 min.
Se adauga untul proaspat topit, se amesteca crema pana se raceste si in acelasi timp devine spumoasa.
Se orneaza tortul cu fructe zaharisite si fileuri de alune.
Va recomandam si alte retete de torturi:
Tort cu visine Padurea Neagra
Tort de ciocolata cu iaurt si visine
Tort cu capsuni
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa