Peste blatul tortului cu fanta punem o crema din 1 l de fanta, 3 budinci de vanilie, 150 g zahar.
In tava dreptunghiulara, pentru tortul cu fanta, se face un blat din 5 oua, 5 linguri de zahar si 5 linguri de faina. Peste blat punem o crema din 1 l de fanta, 3 budinci de vanilie, 150 g zahar, care se fierb la Bain-Marie. Peste crema se pune un rand de biscuiti fini inmuiati in lapte (Petit beurre), iar deasupra glazura de ciocolata si frisca.
Tortul cu fanta se serveste cu glazura de ciocolata si frisca.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa