Tort cu frisca si glazura de ciocolata

Galbenusurile se freaca cu zaharul pana ce compozitia devine o alifie. Se adauga castanele curatate fierte si date pr

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blatul
  • 6 oua
  • 140 g zahar
  • 100 g castane
  • 50 g pesmet
  • Umplutura
  • frisca indulcita
  • piure de castane
  • Glazura
  • glazura de ciocolata

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca cu zaharul pana ce compozitia devine o alifie. Se adauga castanele curatate fierte si date prin masina, pesmetul si albusurile batute.

Compozitia se coace in forma unsa si presarata cu faina. Blatul se lasa la racit.

Se taie in doua si se umple cu frisca batuta, indulcita si amestecata cu castane. Se toarna deasupra o glazura de ciocolata.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa