Tort cu fructe din compot

Tortul cu fructe din compot, pe margine il barotam cu alune prajite. Este un desert delicios, usor de facut.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie compot de piersici
  • 1 cutie compot de caise
  • 6 oua
  • o cana de zahar
  • o cana de faina
  • un pachetel de vanilie si
  • coaja de lamaie rasa

Mod de preparare

Pentru tortul cu fructe din compot, se bat ouale spuma cu zahar, apoi se adauga vanilia, lamaia si faina. Se coace in tava tapetata cu ulei si faina la foc potrivit. Dupa ce s-a racit, taiem blatul in 3 felii. Prima foaie o insiropam cu sirop de la piersici, dupa care punem un strat de piersici, peste care punem blatul al doilea. Pe acesta il insiropam cu compot de caise si adaugam un strat de caise, apoi punem al treilea blat cu sirop din ambele feluri. Deasupra turnam o crema facuta din vanilie, ornam cu fistic sau fructe din compot si putina frisca.


Tortul cu fructe din compot, pe margine il barotam cu alune prajite.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...