Tort cu iaurt si fructe

Biscuitii tocati se plamadesc cu putin lapte, si se toarna intr-o forma speciala pentru tort. Se baga la frigider. Branza se amesteca cu cele 4 iaurt

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pachet biscuiti tocati (2.500 g)
  • Lapte
  • 4 pahare iaurt (dupa gust)
  • 250 g branza
  • Fructe (de sezon)
  • 1 plic gelatina
  • 100 ml frisca

Mod de preparare

Biscuitii tocati se plamadesc cu putin lapte, si se toarna intr-o forma speciala pentru tort. Se baga la frigider. Branza se amesteca cu cele 4 iaurturi, cu praful de gelatina dizolvat in apa clocotita, iar cand incepe sa se intareasca, se adauga si frisca. Blatul din biscuiti se unge cu aceasta crema si se orneaza cu fructe.

Alte prajituri simple recomandate

Prajitura cu visine

Prajitura cu prune

Prajitura caise

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide