Tort cu kiwi

Pe un platou se aseaza un strat de piscoturi care se ung cu gem. Branza se lasa sa se scurga, apoi se amesteca cu galbenusurile, zaharul pudra si coaj

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. piscoturi(savoiardi)
  • 3 linguri gem de caise
  • 250 gr. branza de vaci
  • 2 oua
  • 2 linguri zahar pudra
  • coaja de la o lamaie
  • 3 kiwi

Mod de preparare

Pe un platou se aseaza un strat de piscoturi care se ung cu gem. Branza se lasa sa se scurga, apoi se amesteca cu galbenusurile, zaharul pudra si coaja de lamaie rasa. Albusurile se bat spuma, se adauga branza si se amesteca. Se curata de coaja fructele de kiwi, se taie cubulete si se amesteca cu branza. Cu crema obtinuta se unge uniform tortul.
Se poate orna cu kiwi si frisca

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca