Tort cu kiwi

Pe un platou se aseaza un strat de piscoturi care se ung cu gem. Branza se lasa sa se scurga, apoi se amesteca cu galbenusurile, zaharul pudra si coaj

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. piscoturi(savoiardi)
  • 3 linguri gem de caise
  • 250 gr. branza de vaci
  • 2 oua
  • 2 linguri zahar pudra
  • coaja de la o lamaie
  • 3 kiwi

Mod de preparare

Pe un platou se aseaza un strat de piscoturi care se ung cu gem. Branza se lasa sa se scurga, apoi se amesteca cu galbenusurile, zaharul pudra si coaja de lamaie rasa. Albusurile se bat spuma, se adauga branza si se amesteca. Se curata de coaja fructele de kiwi, se taie cubulete si se amesteca cu branza. Cu crema obtinuta se unge uniform tortul.
Se poate orna cu kiwi si frisca

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii