Tort cu marmelada de caise

Se freaca untul cu zaharul, dupa care se include faina cernuta. Se coace blatul, se umple cu marmelada in care s-au inclus albusurile spuma. Se orne

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul:
  • 240 gr unt
  • 70 gr zahar vanilat
  • 280 gr faina
  • Umplutura:
  • marmelada de caise
  • 4 albusuri
  • Garnitura:
  • zahar
  • jumatati de caise curatate si fierte in sirop

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul, dupa care se include faina cernuta.

Se coace blatul, se umple cu marmelada in care s-au inclus albusurile spuma.

Se orneaza cu jumatati de caise fierte in sirop de zahar.
Pofta buna!

Alte torturi recomandate:

Tort cu zmeura

Tort de ciocolata alba cu inima roz de zmeura

Tort de inghetata cu zmeura

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura Trandafir

Una din cele mai bune retete cu aluat dospit mancate vreodata !!! Abea am apucat sa pun deoparte pentru pachetul copiilor...

Prajitura Trandafir
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca