Se freaca untul cu zaharul, dupa care se include faina cernuta. Se coace blatul, se umple cu marmelada in care s-au inclus albusurile spuma. Se orne
Se freaca untul cu zaharul, dupa care se include faina cernuta.
Se coace blatul, se umple cu marmelada in care s-au inclus albusurile spuma.
Se orneaza cu jumatati de caise fierte in sirop de zahar.
Pofta buna!
Alte torturi recomandate:
Tort cu zmeura
Tort de ciocolata alba cu inima roz de zmeura
Tort de inghetata cu zmeura
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa