Tort cu marmelada de caise

Se freaca untul cu zaharul, dupa care se include faina cernuta. Se coace blatul, se umple cu marmelada in care s-au inclus albusurile spuma. Se orne

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul:
  • 240 gr unt
  • 70 gr zahar vanilat
  • 280 gr faina
  • Umplutura:
  • marmelada de caise
  • 4 albusuri
  • Garnitura:
  • zahar
  • jumatati de caise curatate si fierte in sirop

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul, dupa care se include faina cernuta.

Se coace blatul, se umple cu marmelada in care s-au inclus albusurile spuma.

Se orneaza cu jumatati de caise fierte in sirop de zahar.
Pofta buna!

Alte torturi recomandate:

Tort cu zmeura

Tort de ciocolata alba cu inima roz de zmeura

Tort de inghetata cu zmeura

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...