Amesteca untul cu faina si adauga zaharul si galbenusul. Intinde aluatul pe o plansa tapetata cu faina si aseaza-l intr-o tava unsa cu unt. Pentru um
Amesteca untul cu faina si adauga zaharul si galbenusul. Intinde aluatul pe o plansa tapetata cu faina si aseaza-l intr-o tava unsa cu unt. Pentru umplutura, amesteca martipanul ras cu zahar si coaja rasa de lamaie. Adauga untul sfaramat, amesteca-l si intre timp adauga cate un ou. Unge umplutura peste aluat si fa diverse forme pe margine cu o furculita. Coace-l la 200 de grade, aproximativ 30 de minute, dupa care lasa-l sa se raceasca complet. Topeste ciocolata maruntita in frisca, in baie de aburi, in timp ce amesteci continuu. Cand s-a racit putin toarn-o peste tort. Topeste ciocolata cu lapte in baie de aburi, sau in cuptorul cu microunde, pune-o intr-un sprit si deseneaza forme peste glazura de ciocolata intarita.
Alte retete de tort recomandate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa