Blatul. Se freaca bine zaharul pisat fin cu vanilia, untul, ouale intregi si galbenusurile rascoapte. Se adauga apoi migdalele curatate si pisate fin
Blatul. Se freaca bine zaharul pisat fin cu vanilia, untul, ouale intregi si galbenusurile rascoapte. Se adauga apoi migdalele curatate si pisate fin. La sfarsit se adauga
faina si se mai amesteca putin. Se pune in forma neunsa toata compozitia. Se coace blatul pe jumatate.
Se unge blatul cu marmelada de caise, peste care se asaza feliile de mere fierte in sirop si presarate cu scortisoara, alune prajite si macinate, stafide, totul stropit cu rom.
Glazura. Galbenusurile se freaca cu zahar in care se includ alunele prajite, romul, albusurile si faina.
Aceasta compozitie se toarna peste tort si se presara cu alune sau migdale macinate si se mai coace putin ca sa se prinda glazura.
Pofta buna!
Alte retete de tort recomandate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa