Se bat ouale cu zaharul pina avem o spuma alba si cremoasa. Se adauga faina, praful de copt. Amidonul, migdalele macinate si se amesteca usor. Se pune
Se bat ouale cu zaharul pina avem o spuma alba si cremoasa. Se adauga faina, praful de copt. Amidonul, migdalele macinate si se amesteca usor. Se pune compozitia in tava de tort si se coace la foc potrivit. Se lasa sa se racesca foarte bine si se taie in 2. Se unge blatul de jos cu gemul de pere. Se incalzeste vinul si se dizolva ness-ul. Se pune gelatina la muiat si se amesteca apoi cu compozitia de ness. Se bate frisca cu inatritorul si se incorporeaza gelatina. Se amesteca si se da la rece 30 min. Se umple tortul cu crema si se da la rece pina in momentul servirii.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii