Cerneti faina adugati condimentele, bicarbonatul si praful de copt si puneti de-o parte. Faceti cuib in mijloc. Bateti ouale bine impreuna cu zaharul
Cerneti faina adugati condimentele, bicarbonatul si praful de copt si puneti de-o parte. Faceti cuib in mijloc.
Bateti ouale bine impreuna cu zaharul brown si uleiul si adaugati la faina si condimente.
Cand s-a omogenizat se adauga morcovul ras si nucile si se amesteca incet cu o lingura de lemn
Se coace la foc mic (160 de grade C) timp de o ora si jumatate, acum depinde si de cuptorul fiecareia. Se incearca in mijloc cu o scobitoare.
Se serveste imbracat in crema de unt cu aroma de lamaie sau simplu pudrat cu zahar pudra.
Alte retete recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa