Cerneti faina adugati condimentele, bicarbonatul si praful de copt si puneti de-o parte. Faceti cuib in mijloc. Bateti ouale bine impreuna cu zaharul
Cerneti faina adugati condimentele, bicarbonatul si praful de copt si puneti de-o parte. Faceti cuib in mijloc.
Bateti ouale bine impreuna cu zaharul brown si uleiul si adaugati la faina si condimente.
Cand s-a omogenizat se adauga morcovul ras si nucile si se amesteca incet cu o lingura de lemn
Se coace la foc mic (160 de grade C) timp de o ora si jumatate, acum depinde si de cuptorul fiecareia. Se incearca in mijloc cu o scobitoare.
Se serveste imbracat in crema de unt cu aroma de lamaie sau simplu pudrat cu zahar pudra.
Alte retete recomandate:
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii