Tort cu nectar de caise

Pt blat ouale se amesteca cu apa spumos. se adauga zaharul si zaharul vanilat. faina cu praful de copt se amestec bine cu ouale dupa care se pune la c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • oua
  • 3linguri apa calda
  • 150g zahar
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 100g faina
  • 100g midon
  • 2 lingurite 8 foi gelatina
  • 500g iaurt simplu
  • 200ml nectar de caise
  • 60g zahar
  • 400ml frisca
  • 2 pachete gelatina
  • 375 ml nectar de caise
  • 125 ml apa

Mod de preparare

Pt blat ouale se amesteca cu apa spumos. se adauga zaharul si zaharul vanilat. faina cu praful de copt se amestec bine cu ouale dupa care se pune la cuptor. Cand e gata se scoate din cuptor si se lasa la racit.

Pt umplutura gelatina se prepara dupa instructinile de pe pachet. Iaurtul se amesteca cu nectarul si cu zahar. gelatina se incalzeste si se adauga iaurtului. Blatul ( trebuie sa fie ca un biscuit) se taie in trei iar o parte se pune pe o tava cu un inel imprjur. Iaurtul se pune peste primul blat apoi se pune al doilea blat.

Gelatina se amesteca cu necatrul si cu apa si se prepara dupa care se toarna peste tort dupa care se da putin la rece. Din al treilea blat se taie figurine care se pudreaza cu zahar si se orneaza tortul dupa preferinte.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si visine

"Rețete pentru masa de Crăciun". Pentru Crăciun am pregătit o prăjitură delicioasă, care pur și simplu se...

Reteta de prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si visine
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca