Pt blat ouale se amesteca cu apa spumos. se adauga zaharul si zaharul vanilat. faina cu praful de copt se amestec bine cu ouale dupa care se pune la c
Pt blat ouale se amesteca cu apa spumos. se adauga zaharul si zaharul vanilat. faina cu praful de copt se amestec bine cu ouale dupa care se pune la cuptor. Cand e gata se scoate din cuptor si se lasa la racit.
Pt umplutura gelatina se prepara dupa instructinile de pe pachet. Iaurtul se amesteca cu nectarul si cu zahar. gelatina se incalzeste si se adauga iaurtului. Blatul ( trebuie sa fie ca un biscuit) se taie in trei iar o parte se pune pe o tava cu un inel imprjur. Iaurtul se pune peste primul blat apoi se pune al doilea blat.
Gelatina se amesteca cu necatrul si cu apa si se prepara dupa care se toarna peste tort dupa care se da putin la rece. Din al treilea blat se taie figurine care se pudreaza cu zahar si se orneaza tortul dupa preferinte.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa