Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga alunele, oul intreg, faina si untul topit, cate putin, amestecand dupa fiecare ingredient. Se amesteca
Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga alunele, oul intreg, faina si untul topit, cate putin, amestecand dupa fiecare ingredient. Se amesteca totul bine si se toarna in forma de tort tapetata. Se coace blatul in cuptorul cald, la foc moderat, timp de 30 de minute. Se face un sirop legat din apa si zahar si se toarna cald peste galbenusuri. Se freaca totul bine pana se raceste siropul. Se amesteca siropul cu untul frecat spuma, cu 75 gr nuca de cocos si cu ciocolata topita la cald. Se taie blatul, se umplu foile cu doua treimi din cantitatea de crema si se imbraca in crema ramasa.
Se orneaza tortul cu un strat de nuca de cocos rasa. Alte retete de dulciuri:
Cremsnit
Tort cu piersici
Amandine cu crema de ciocolata
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti