Se amesteca galbenusurile rascoapte, rase prin razatoarea fina, impreuna cu galbenusurile crude si zaharina si untul frecat spuma. Se adauga nucile si
Se amesteca galbenusurile rascoapte, rase prin razatoarea fina, impreuna cu galbenusurile crude si zaharina si untul frecat spuma. Se adauga nucile si se pune compozitia intr-o tava unsa cu unt. Se coace 3/4 ora, se lasa la racit. Apoi se pun deasupra albusurile batute spuma, la
care s-a adaugat zaharina pisata si merele rase marunt.
Este recomandat persoanelor care sufera de diabet
Pentru că încă mai este spanac în piețe, am cumpărat și am făcut, poate pentru ultima dată, în acest...
Tocanita de spanac cu ochiuriGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa