Portocalele date prin masina de tocat se amesteca cu nucile date prin masina de tocat, 250g zahar, paharul cu apa, stafidele, fructele confiate(caise,
Portocalele date prin masina de tocat se amesteca cu nucile date prin masina de tocat, 250g zahar, paharul cu apa, stafidele, fructele confiate(caise, smochine tocate bucati mici), se pun pe foc si se fierb 20 minute. Dupa ce compozitia s-a racit se adauga galbenusul de la 8 oua, pe rand, 50g unt, 100g cacao si cele 8 albusuri batute spuma. Se unge cu unt o forma, se pune hartie apoi se toarna compozitia. Se coace la foc potrivit aproximativ 45 min. Dupa racire se rastoarna pe un platou si se orneaza cu frisca.
Nicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa