Se face un blat obisnuit din 8 oua. Cand este rece se taie capacul , se scobeste blatul si se faramiteaza. Crema: 200 g unt se freaca cu 200 g zahar
Se face un blat obisnuit din 8 oua. Cand este rece se taie capacul , se scobeste blatul si se faramiteaza.
Crema: 200 g unt se freaca cu 200 g zahar pudra se
adauga 4 galbenuse, ciocolata topita, visine
(cate vrei). Se bat albusele, se amesteca cu blatul faramitat si cu restul cremei. Crema se pune in
scobitura din blat, se acopera cu capacul si se tine
pana a doua zi in frigider. Deasupra se poate pune
gazura de ciocolata sau frisca .
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa