Tort cu visine

Se face un blat obisnuit din 8 oua. Cand este rece se taie capacul , se scobeste blatul si se faramiteaza. Crema: 200 g unt se freaca cu 200 g zahar

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 oua
  • 200g unt
  • 200g zahar pudra
  • 4 oua
  • ciocolata sau 2-3 linguri cacao
  • visine din compot sau proaspete

Mod de preparare

Se face un blat obisnuit din 8 oua. Cand este rece se taie capacul , se scobeste blatul si se faramiteaza.

Crema: 200 g unt se freaca cu 200 g zahar pudra se

adauga 4 galbenuse, ciocolata topita, visine

(cate vrei). Se bat albusele, se amesteca cu blatul faramitat si cu restul cremei. Crema se pune in

scobitura din blat, se acopera cu capacul si se tine

pana a doua zi in frigider. Deasupra se poate pune

gazura de ciocolata sau frisca .


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca