Se face un blat obisnuit din 8 oua. Cand este rece se taie capacul , se scobeste blatul si se faramiteaza. Crema: 200 g unt se freaca cu 200 g zahar
Se face un blat obisnuit din 8 oua. Cand este rece se taie capacul , se scobeste blatul si se faramiteaza.
Crema: 200 g unt se freaca cu 200 g zahar pudra se
adauga 4 galbenuse, ciocolata topita, visine
(cate vrei). Se bat albusele, se amesteca cu blatul faramitat si cu restul cremei. Crema se pune in
scobitura din blat, se acopera cu capacul si se tine
pana a doua zi in frigider. Deasupra se poate pune
gazura de ciocolata sau frisca .
Nicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa