Pentru tort cu visine si crema de lamaie crema se face dupa instructiunile de pe plic cu 400 ml lapte rece iar visinile se oparesc in sirop dupa ce s-au scos samburii.
Pentru tort cu visine si crema de lamaie crema se face dupa instructiunile de pe plic cu 400 ml lapte rece iar visinile se oparesc in sirop( 100 gr zahar, 100 ml apa , 1 plic zahar vanilat) dupa ce s-au scos samburii. Se asambleaza tortul : blat, crema de lamaie, visine iar ultimul strat se pune crema de lamaie. Dupa imbracarea tortului in crema, se sfarama dropsurile de menta si se pune pe marginea tortului iar lamaia se opareste la fel cu sirop si se aseaza dupa preferinta ornand tortul cu lamaie si visine
Tortul cu visine si crema de lamaie se serveste rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa