Tort cu zahar ars si castane

Blatul Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga castanele fierte, curatate si date prin masina, faina si alb

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 12 oua
  • 300 g zahar
  • 500 g castane
  • 20 g faina
  • Pentru crema
  • 500 g castane
  • 200 g
  • zahar pudra
  • 1 lingura lapte
  • unt
  • Pentru glazura
  • 200 g zahar pentru ars

Mod de preparare

Blatul

Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga castanele fierte, curatate si date prin masina, faina si albusurile spuma. Se coace compozitia in forma unsa.

Crema.

Castanele fierte curatate si date prin sita se amesteca cu zaharul pisat pudra, laptele si untul. Se umple blatul cu crema, dupa care se glaseaza tortul cu zahar ars.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa