Se prajesc alunele, se dau prin masina si se amesteca bine cu faina, zaharul, untul frecat spuma, ouale. Compozitia se coace la foc potrivit, in tava
Se prajesc alunele, se dau prin masina si se amesteca bine cu faina, zaharul, untul frecat spuma, ouale. Compozitia se coace la foc potrivit, in tava bine unsa cu unt. Dupa ce s-a copt, se rastoarna si dupa ce s-a racit se imparte in trei parti egale. Intre foi se pune crema, preparata astfel: se bat pe foc 3 oua cu 120 gr. zahar, 1 baton vanilie, pina se ingroasa. Se lasa la rece. Dupa ce s-a racit, se adauga ciocolata rasa si muiata cu o lingura de apa si apoi untul frecat spuma. Se da la rece si se orneaza cu crema. In loc de alune se pot intrebuinta nuci.
Descoperă alaturi de Andra Mihail rețeta delicioasă de mousse de căpșuni cu iaurt, un desert ușor și răcoritor...
Rețetă de mousse de căpșuni cu iaurt: Desert ușor și răcoritorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura