Tort de alune

Se bat ouale si zaharul puternic si cand compozitia sta pe tel se adauga faina si piureul de castane. Se toarna compozi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blatul
  • 6 oua
  • 200 g zahar
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri piure castane
  • 100 ml rom pentru stropit blaturile
  • Umplutura
  • 300 g frisca
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 200 g alune
  • 200 g zahar
  • Garnitura
  • 200 g frisca
  • 200 g zahar

Mod de preparare

Se bat ouale si zaharul puternic si cand compozitia sta pe tel se adauga faina si piureul de castane.

Se toarna compozitia in forma cu grosime de 1 cm. Blatul copt se taie in doua si se stropeste cu rom. Se umple cu frisca indulcita si vanilata, amestecata cu pralineul preparat din alune si zahar.
Se orneaza cu frisca si beteala de zahar ars.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...