Se bat ouale si zaharul puternic si cand compozitia sta pe tel se adauga faina si piureul de castane. Se toarna compozi
Se bat ouale si zaharul puternic si cand compozitia sta pe tel se adauga faina si piureul de castane.
Se toarna compozitia in forma cu grosime de 1 cm. Blatul copt se taie in doua si se stropeste cu rom. Se umple cu frisca indulcita si vanilata, amestecata cu pralineul preparat din alune si zahar.
Se orneaza cu frisca si beteala de zahar ars.
Va voi dezvalui in continuare, cum si unde mai puteti folosi gutuia in afara de dulceata si placinta; eu am folosit aceasta...
Placinta cu bostan mere si gutuiIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa