Blatul. Se bat albusurile cu zaharul si se continua baterea, dupa care se adauga alunele prajite si taiate in doua. Compozitia se coace intr-o tava d
Blatul.
Se bat albusurile cu zaharul si se continua baterea, dupa
care se adauga alunele prajite si taiate in doua. Compozitia se coace intr-o tava dreptunghiulara, bine unsa si presarata cu faina.
Blatul inca cald se taie orizontal in 3 felii care se umplu si se imbraca cu crema.
Se garniseste cu ciocolata rasa.
Crema.
Se amesteca in bain marie galbenusurile cu zaharul pisat, laptele si batonul maruntit, pana ce compozitia se ingroasa.
Racita se adauga untul frecat spuma.
Pe o farfurie lunga se asaza o felie de blat de tort care se unge cu crema.
Restul cremei se amesteca cu ciocolata inmuiata. Cu o parte din aceasta crema se unge a doua felie de blat care se acopera cu a treia foaie de blat si apoi cu restul de crema se imbraca tot tortul.
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa